Siirry sisältöön

Palvelut

Meiltä jo 20 vuoden kokemuksella edullisesti eri soittimien huolto, sekä viritys palvelut. Viritys palveluihin kuuluu kielisoittimien ja harmonikkojen viritykset. Pianon viritykset myös kauttamme.

Meidän kautta voit myös hankkia lähes minkä tahansa soittimen uutena. Valikoimaamme kuuluu myös käytettyjä soittimia. Liikkeessämme on erityisen laaja valikoima erilaisia harmonikkoja. Myös muitakin soittimia löytyy.

Meille voit myös tuoda omistamasi soittimen myytäväksi liikkeeseen myyntisopimuksella. Pystymme myös ammattitaidolla arvioimaan asiakkaan eri soittimien arvon tarvittaessa. Osaamiseemme kuuluu myös eri laitteiden, kuten vahvistimien, mixereiden, sähköpianojen, vanhojen levysoittimien, ym. laitehuollot.

Tarjoamme myös harmonikan soiton opetusta 35 vuoden kokemuksella. Soitin Oy myös tuottaa dokumenttielokuvia Suomen historiasta ja nykypäivästä, vastaava tuottaja Raimo Salo, puhelin 040 6585436, sähköposti salorampe@gmail.com

Soitin Oy:n pitkäaikaisena yhteistoimintakumppanina on toiminut VLMedia Oy. Musiikki ja äänityöt meidän kautta tekee Vexi Karjalainen.

Tässä Soitin Oy:n tuotantoa 2007-2022:

-Yhdeksästoista päivä 2007, loppilainen perhe menetti 1939-1944 sodissa neljä poikaa ja tyttären, videodokumentti 45 min.

-Rusinoita pullassa 2009, 45 min. Rintamalla sotilaskotia pitäneet vihreät sisaret muistelevat talvi- ja jatkosotaa. Esitetty Alftav:ssä 2018.

-On elon retki näin 2011, 45 min videodokumentti säveltäjä Toivo Kärjen sävellystyöstä jatkosodan aikana.

-Svengaten 50-luvulle 2018, 40 min videodokumentti säveltäjä Toivo Kärjen 50-60 luvun iskelmäkilpailuista, joissa etsittiin uusia laulajia.

-Sotalotta 2022, 35min videodokumentti lottajohtaja Fanni Luukkosesta.

-Kämppäemäntä, 2022, muistoja savottakämpiltä videodokumentti naisista, jotka huolehtivat muonitushuollosta metsätyömailla 50 min.

-Kesäkuu 2023 Taiteilijakoti Paateri – kauneuden kosketus, 22 min, kuvanveistäjä Eva Ryynäsen henkilökuva.

-Kesäkuu 2023 Kyyjärven Hallakankaan tuulipuisto-dokumentti 16 min

-Elokuu 2023 Hallan Ukko, hyrynsalmelaisen itsenäisyysaktivistin Juho Heikkisen ja jääkäreiden itäisen etappireitin tarina.

Nyt Raimo Salon Kämppäemäntä teaser YouTube linkki:
Katso video klikkaamalla tästä!

Liikkeemme sijaitsee saarijärven keskustassa. Tervetuloa.