Siirry sisältöön
Katso tuotteita
Katso tuotteita
Katso tuotteita
Katso tuotteita

Toimitusehdot

Soitin oy – Toimitusehdot

Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkosivuillamme lisäämällä tuotteen tilauslomakkeelle. Halutessasi tuotteista lisätietoja, lähetä kysely sähköpostilla tai soita asiakaspalveluumme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme tällöin yhteydessä tilauksen tekijään.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 5€.
Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat

Voit halutessasi noutaa tilauksesi toimipisteestämme. Silloin emme peri mitään käsittely- ja toimitusmaksuja. Verkkopankissa maksaessasi toimitamme tilauksesi kirjeenä, postipakettina, matkahuollon bussirahtina, matkahuollon Lähellä-pakettina. Pienet tuotteet lähetämme ensisijaisesti kirjekuoressa. Huomioithan että Postin kirje ei välttämättä aina mahdu postiluukkuun, jonka vuoksi toimitus menee tällöin noudettavaksi Postin toimipisteestä. Kirjetoimituksille ei myöskään ole saatavissa seurantatunnusta. Postiennakolla ja Matkahuollon jälkivaatimuksella toimitamme paketin lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Myymälään noudettavaksi tilattua tuotetta, jota ei ole maksettu säilytämme varattuna 2 viikkoa.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitustapana käytämme edullisinta vaihtoehtoa tilauksen tuotteet huomioiden. Toimituskulut ilmoitamme tilauksen vahvistuksen yhteydessä tilaajalle. Toimitamme tilauksia Postin ja Matkahuollon välityksellä. Vain postipakettia ja Matkahuollon lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Toimituskulut koskevat kotimaan toimituksia. Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa ota yhteyttä asiakaspalvelu@soitinoy.fi

Maksutavat

Tilisiirto ennakkoon
Maksuohjeet lähetetään tilaajalle tilausvahvistuksen yhteydessä, kun olemme käsitelleet tilauksen.
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä laskulla tilisiirtona, ellei ole sovittu maksutavaksi Posti- tai Matkahuoltoennakkoa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Tuotetta voi kokeilla, mutta ei käyttää. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske puhallinsoittimia, korvatulppia, käytettyjä soittimia, myyntitilisoittimia, kirjallisuutta eikä äänitteitä.
Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Sovi palautuksista kanssamme ja samalla saat ohjeet palautukseen. Mahdollisista palautuksista tulee aina sopia etukäteen puhelimitse p. 044 5700 227 tai sähköpostitse. asiakaspalvelu@soitinoy.fi
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Soitin Oy Saarijärvi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.