Siirry sisältöön

Austrian audio OC707 mikrofoni

Austrian audio OC707 mikrofoni

444 €

Tuotenumero: OC707

Austrian audio OC707 mikrofoni

Austrian Audio OC707 True Condenser Vocal Microphone tarjoaa studiotason äänenlaadun live -lauluesityksiin ja vangitsee äänesi jokaisen vivahteen äärimmäisen selkeästi. Huippuluokan todellista kondensaattoritekniikkaa hyödyntävä OC707 tarjoaa poikkeuksellisen syvyyden ja äänenvoimakkuuden, mikä auttaa ääntäsi leikkaamaan miksauksen läpi.

OC707:n ytimessä on pienikalvoinen kapseli, joka on sijoitettu vankkaan säleikön sisään. Kapseli käyttää Austrian Audio patentoitua Open Acoustics -tekniikkaa resonanssittoman suorituskyvyn varmistamiseksi. Toisin kuin muut perinteiset dynaamiset mikrofonit, OC707:ssä on sisäänrakennettu ylipäästösuodatin, joka auttaa eliminoimaan ei-toivotut läheisyysefektit varmistaen parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Se ei vain kuulosta hyvältä, se näyttää myös hyvältä! Ergonomisesti muotoillun, painevaletun rungon ansiosta OC707 on rakennettu näyttämölle. Olitpa laulaja, räppäri tai puhuttu sana taiteilija; Voit olla varma, että OC707 tuottaa koskemattoman äänen jopa vaativimmissakin tilanteissa.

Tilaa tämä tuote lomakkeella. Saat maksuohjeet sähköpostiisi.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.